Restaurant
De Wipkip
Kuinre
             

Camping
Craneburcht
wipkip
  Kuinderbos  Camping Craneburcht
Restaurant De Wipkip Kuinre
Nico en Elly Roelofsen
Kuinderweg 52
8315PX Luttelgeest
Tel.0527231480
Noordoostpolder
Flevoland-Nederland
Email info@craneburcht.nl
GPS;52°46’55°N 5°50’35°E
     

 

 FIETSEN IN DE OMGEVING

U kunt mooie gebieden verkennen zoals het Kuinderbos direct bij ons aan de overkant, we zijn de poort naar de Weerribben en de Wieden. Bovendien zijn er prachtige plaatsjes te bezoeken,waaronder Blokzijl, Giethoorn, Muggebeet, Nederland, Urk, Schokland en Lemmer.

Ons restaurant is ideaal om te gebruiken als thuishaven, vanaf 10.00 uur kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie en verse appelgebak, na 12.00 uur kunt u bij ons ook lekker lunchen of dineren.

Heeft u geen fiets mee, geen nood, wij verhuren ook fietsen en hebben een ANWB-Rijwielhulpkist

Aan de bar in restaurant De Wipkip kunt u diverse fietsroutes krijgen van 22 km. tot 60 km. door Flevoland en West Overijssel. Ook onderaan deze pagina zijn mooie routes te vinden, speciaal voor u gemaakt door route.nl

 

 Vernieuwde Arthuur fietsroutes:
Waterreijk Steenwijkerland

website Arthuurs fietsroutes

Ga samen met Arthuur vanaf restaurant De Wipkip met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Waterreijk Steenwijkerland.

Arthuur fietsroutes Waterreijk Steenwijkerland (Kop van Overijssel) zijn vernieuwd en heeft drie vernieuwde fietsroutes met Arthuur routeverhalen.
De omgeving van Giethoorn, Steenwijk en Woldberg ontdekt u met het verhaal "Arthuur, Geitenfluisteraar van Giethoorn." De Wieden, Blokzijl, Sint-Jansklooster en Vollenhove beleeft u met "Arthuur en het geheime Tunnelgraversgilde." De derde fietsroute met verhaal vertelt u over Nationaalpark De Weerribben met Kalenberg, Ossenzijl, Oldemarkt en Paasloo met de "Rietbrouwers van Paasloo."
 

 
Een culinaire fietstocht door Nederland!
HAPPEN EN TRAPPEN OP DE BODEM VAN DE ZEE

banner Happen en Trappen

Een dag lang fietst u een schitterende fietsroute, waarbij u onderweg stopt voor heerlijke en verrassende gerechten. En dat alles voor één vaste prijs! De gemiddelde lengte van de fietsroutes ligt tussen de 40 en 50 kilometer. U vertrekt in de ochtend (uiterlijk om 11:00 uur, tenzij anders aangegeven) en bent dan in de vroege avond weer terug op het startpunt.

 

 

ATB-ROUTE IN HET KUINDERBOS

Er is een speciale ATB-route van 30 km. door het Kuinderbos.
De route gaat grotendeels over brede ruiterpaden en er is speciaal een singletrack aangelegd voor mountainbikers tegen de Kuinderberg op.
U volgt de witte palen met een groen schildje.

     
        Kuinderbos 6

haven Kuinre 1

molen weerribben

mountainbikers

start craneburcht

Arthuur fietsroutes

camping 2

atb
   
                

 VOOR DE MOOISTE FIETS ROUTES;

fietsen met route.nl

 U kunt uw auto op onze parkeerplaats laten staan

 

fietsen route Weerribben

 

   fietsen route Uit-jeTent    fietsen Kuinderbos    fietsen Burchtroute    fietsen route Giethoorn