Restaurant
De Wipkip
Kuinre
             

Camping
Craneburcht
wipkip
  Kuinderbos Camping Craneburcht
Restaurant De Wipkip Kuinre
Nico en Elly Roelofsen
Kuinderweg 52
8315PX Luttelgeest
Tel.0527231480
Noordoostpolder
Flevoland-Nederland
Email info@craneburcht.nl
GPS;52°46’55°N 5°50’35°E
     

 

OUTDOOR ACTIVITEITEN

WIJ WERKEN SAMEN MET DE STRANDHOEVE
Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Op de velden van camping en groepsaccommodatie Craneburcht of aan de overkant in het Kuinderbos. Of het nu om kleine groepen of groepen van 500 personen gaat, het team van De strandhoeve zorgt elke keer weer voor een onvergetelijke dag!
Voor u organiseren wij outdoor programma's, sportieve evenementen, groepsarrangementen en teambuilding. De activiteiten worden  uiteraard begeleid door een enthousiast en ervaren team van instructeurs. Voor prijzen van de activiteiten, stuur een email, wij mailen u een prijslijst terug.

AVONTUURLIJKE SPEURTOCHT
Door vanaf het restaurant (waar ook een echt harnas staat) de tocht van ±1½ uur te lopen en de raadselachtige opdrachten uit te voeren kunnen de speurders de unieke historie van de Noordoostpolder rondom de burcht van Henric de Crane herbeleven.

KLOOTSCHIETEN / BORSTELWERPEN
Het doel; U speelt met twee teams tegen elkaar, elk team heeft 1 kloot/borstel nodig, ieder team zijn eigen kleur. U dient het parcours met het minst aantal worpen af te leggen.

Spelregels; De kloot/borstel wordt onderhands geworpen.
Een werper mag niet eerder gooien nadat hij/zij dit heeft aangekondigd. De kreet ‘doar kumpe’ (daar komt-ie aan) is voldoende. Alle deelnemers die in de buurt staan, kijken naar de werper zodat zij goed kunnen volgen waar de kloot/borstel blijft. Raakt de kloot/borstel van het pad, dan wordt deze op dezelfde hoogte (haaks) op het pad gelegd. Daar vandaan mag de volgende speler verder werpen. Wanneer je bij de finish op een gelijk aantal worpen uitkomt, word gekeken welk team het verst over de finish heeft gegooid.

KICKBIKE GPS PUZZELTOCHT
Een actief middagje spoorzoeken op de Kickbike. Als u voor de eerste keer op de Kickbike staat, komen er wellicht jeugdherinneringen aan de ouderwetse step naar boven. Maar dan met een modern tintje; de Kickbike is uitermate handzaam en wendbaar. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid. Kortom, een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen! Een GPS-apparaat wijst u de weg.

In teams gaat u op pad met de GPS waarbij u onderweg een aantal raadsels gaat beantwoorden. Geeft u een goed antwoord dan wijst de pijl u de goede kant op. Welke groep weet als eerste het eindpunt te bereiken?

HANDBOOGSCHIETEN
Combineer concentratie, lichaamsbeheersing met plezier; Schiet u in de roos?
Wie kent niet de verhalen van Robin Hood; de man die de ene pijl in tweeën splitste met de andere. Ontdek de verborgen talenten van uw collega's, vrienden of familie en vergelijk jullie doelgerichtheid.

KRUISBOOGSCHIETEN
Heeft u de beheersing om met dit krachtige wapen in de roos te schieten?
Verbonden aan de kruisboog zijn uiteraard de naam Wilhelm Tell en Zwitserland. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Beleef nú zelf het gevoel en kijk of ook u in deze geschiedenis naam kan maken.

VLOTBOUWEN EN -VAREN
Ga met uw zelfgebouwde vlot te water als een volleerd avonturier!
Krijgt u een nat pak of houdt u het droog, wie zal het zeggen? U krijgt van ons een paar tonnen, houten palen en een bos touw. Hiermee bouwt u naar eigen inzicht, maar onder deskundige begeleiding van onze instructeurs uw eigen vlot. Eenmaal te water worden uw bouw- en vaarkunsten stevig op de proef gesteld met een aantal leuke waterspelen voor jong en oud. Wie is als eerste aan de overkant en bevaart zijn vlot het beste?

KRATSTAPELEN
Altijd weer een overwinning om de hoogte in te gaan. Maar vrees niet, u wordt goed gezekerd. Het doel is om met kratten een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Maar om het extra moeilijk te maken staat u er zelf bovenop. Hier zal zowel jong als oud veel plezier van beleven!

SPELEOLADDER KLIMMEN
Aan onze speleoladder klim je niet zomaar omhoog. Coördinatie en uithoudingsvermogen zijn een vereiste. Gelukkig ben je altijd vakkundig gezekerd door een instructeur. Hoe snel klim jij naar boven?

WORKSHOP POWERKITE
Stuur de kite in de wind en ervaar de kracht! Blijft u met beide benen op de grond? Met uw groep krijgt u eerst uitleg over de vliegers en het windvenster. Vervolgens gaan de vliegers de lucht in.

Deze nieuwe vliegers stijgen makkelijk op en zijn goed te besturen; loopings, vol in de wind of zelfs vliegen! U maakt het mee tijdens deze clinic.

We beschikken over verschillende maten vliegers, hierdoor kan het programma bij een windkracht van 2 tot 6 bft. door gaan. Zelf niet groot van stuk? Misschien willen uw collega's, vrienden of familie helpen om toch met beide benen op de grond te blijven staan. Mocht de windkracht toch teveel of te weinig zijn zal er een alternatief programma aangeboden worden.

TEAMSPELEN MEERKAMP
De deelnemers gaan verschillende spelen af waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen. Om het extra spannend te maken worden de opdrachten als competitie uitgevoerd: welk team werkt het beste samen en wint de meerkamp?

SHERLOCK HOLMES
Moord, spanning en sensatie! Beleef ook het nieuwste op het gebied van PDA en GPS met Interactive Gaming en speel het spannende spel Sherlock Holmes. U helpt de beroemde detective bij het oplossen van een mysterieuze moord. In de omgeving is bewijsmateriaal gevonden; de PDA voert u langs de verschillende aanwijzingen. Sherlock Holmes zal jullie begeleiden tijdens deze zoek tocht. Wie van u kan als eerste de complete toedracht van dit mysterie achterhalen?

CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION
Stap in de voetsporen van het bekende tv-programma CSI en vind de ware toedracht achter deze moord! Als CSI-agent gaat u met uw team op pad om, met behulp van het nieuwste op het gebied van 'crime solving', aanwijzingen te vinden over de gepleegde moord.
Een Smartphone met speciale Crime-App wijst u met GPS de weg naar de sporen die op het plaats delict zijn aangetroffen zoals vingerafdrukken, foto's van beveiligingscamera's, getuigen-verklaringen en politierapporten. Met behulp van de visuele aanwijzingen en geluidsfragmenten identificeert u verschillende verdachten. Maar wat is hun motief? En wie heeft de moord nu daadwerkelijk gepleegd?
Stap in de huid van een CSI-agent en beleef ook het nieuwste op het gebied van PDA en GPS met Outdoor&City Gaming van Jump Outdoor

WIE IS DE MOL?
Gebaseerd op het bekende tv-programma
Intrige en bedrog; niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt. Speelt u ook mee in de volgende aflevering van Wie is de Mol/
En de spanning begint al thuis. Voorafgaand aan het programma krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd. Op basis hiervan wordt de Mol gekozen. Op de dag van het programma zelf nemen de presentatoren u mee in de wereld van Wie is de Mol?
Tijdens de verschillende opdrachten, begeleid door professionele instructeurs, probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar onder u bevindt zich één saboteur; de MOL. Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen... en dit alles om de opdrachten te laten mislukken. Wie? via de vragenlijsten hebben de producenten testen gemaakt gevuld met informatie over de identiteit van de Mol, twee keer wordt u getest en wie het meeste weet over de Mol; die wint het spel!
Wie is de MOL? Een dag om nooit te vergeten!

KLIMTOREN
Een steile wand, een aantal grepen; het enige wat u tegenhoudt om de hoogte in te gaan bent u zelf. Vakkundig gezekerd en begeleid door een instructeur klimt u tegen onze klimtoren omhoog. De toren is maar liefst 8,5 meter hoog en heeft 3 beklimbare wanden… Durft u het aan?


TEAMBUILDING
Speciaal voor de zakelijke markt bieden wij een drietal Teambuildings-concepten. Deze activiteiten kunnen al worden uitgevoerd bij groepsgroottes vanaf 6 personen. Bij ieder concept neemt de instructeur voorafgaand aan het programma (telefonisch) contact met u op voor een intakegesprek. Zo kunnen uw behoeften en doelstellingen worden toegepast in het programma.

1) TEAMBUILDING: COMMUNICATIE
Communicatie is één van de belangrijkste factoren binnen ieder team. Tijdens de diverse opdrachten van dit programma ervaart u hoe lastig het kan zijn om effectief en efficiënt te communiceren. In een uitdagende maar toch ook gezellige sfeer zal uw team deze opdrachten moeten voltooien.

Natuurlijk is er tussen de opdrachten door voldoende ruimte voor het nabespreken. Hoe verliep de opdracht? Wie had het hoogste woord? U komt er vanzelf achter tijdens... Teambuilding: Communicatie!

2) TEAMBUILDING: SAMEN DOEN
Een actief programma met diverse samenwerkingsactiviteiten staat voor u klaar.
Het (h)erkennen van elkaars kwaliteiten, vertrouwen en natuurlijk samenwerking zijn eigenschappen die hierbij voorop staan. Maar ook de fun-factor wordt niet vergeten. Uitstekend geschikt voor teams die op een actieve manier willen werken aan hun samenwerking.

Er komen activiteiten aan bod waarover later nog lang doorgepraat kan worden. Wie deed wat? Wie kwam er met de juiste oplossing? Leg een goede basis onder uw team met “Samen Doen”!

3) TEAMBUILDING: OP MAAT
Specifieke trainingsdoelstellingen of juist op zoek naar een korte Vergaderbreak? Dan stellen wij graag een programma op maat voor u op.
Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en doelstellingen bepaald; vervolgens wordt u een specifiek aanbod op maat gedaan. Graag staan we u te woord over de mogelijkheden!

     
        terras
barbecue restaurant DeWipkip
burcht
handboog
vlotbouwen
kratstapelenpowerkiteSherlock Holmes
CSI
klimtoren
teamspelenteamspelen
start craneburcht
barbecue feest Restaurant De Wipkip
kickbike
kruisboog
vlotvaren
speleoladder
teamspelen
teamspelen
wie is de mol?
wandklimmenteamspelenteamspelen
   
 jump outdoor  kidsproof  scheepswrakken  staatsbosbeheer  recron  vvv   kidsproof